The Wolfpack by Storms Cycling Club er en moderne og innovativ form for dyrkelse af holdsporten og foreningslivet.

Cykelsporten, miljøet og idrætten som helhed er under forandring i Odense såvel som resten af landet. Foreningslivet oplever et øget pres fra hverdagens gøremål og den moderne livsstil, hvor det en gang var en selvfølge at være en del af en forening til i dag at være en sekundær overvejelse hvorvidt, man vil være foreningsaktiv eller blot dyrke sin sport, motion og idræt uorganiseret.

For at kunne følge med disse tendenser, er det væsentligt at skabe rammerne for det moderne menneske at dyrke den sport – og i dette tilfælde cykelsporten – på de præmisser, det kan tillades. Dette for at kunne være attraktiv til sammenligning med andre relevante tilbud for den enkelte, for at være tiltalende og – ikke mindst – for at være en prioritet i hverdagen. Ved et innovativt og videns-baseret perspektiv ønsker The Wolfpack by Storms Cycling Club at teste og bryde grænserne for, hvordan det er muligt at dyrke sport i et moderne miljø og i et moderne samfund.

Visionen er at skabe Odenses mest indflydelsesrige amatør/motions cykelhold: Dette ved at deltage i en række cykelløb, arrangementer og tiltag, der alle kan understøtte visionen og bidrage positivt til udviklingen af cykelmiljøet i Odense såvel som Danmark – og endda til tider også internationalt.

Holdet består af 9 udvalgte ryttere, der i fællesskab vil drage til cykelløb og være ambassadører for budskaberne.

Tobias Schriver
74612992_2382687842045289_4808426186650681344_n
Magnus
Steffan
Emil
Niko
Rasmus
© 2021 Storms Cycling Club