Social rides

Vi arrangerer Social Rides, når det passer ind i vores til tider tæt pakket kalender. Se mere i vores kalender, hvis du gerne vil med ud på det, der har for vane at være ”Danmarks Hurtigste Social Rides”.

The Summer Cup

Hen over de varme måneder – maj, juni, juli og august – inviterer vi til sommeren cykelturnering, hvor der bliver kørt om point, præmier og ære. Vi starter dagen med en kop kaffe, hvorefter vi gennemgår dagens rute, klassement og hovedpræmie. I samlet flok begiver vi os til ruten, hvor vi åbner op for gassen. Her er det op til dig, om du kører Gruppo (3 omgange) eller Gruppetto (2 omgange) på dagens rundstrækning. Der er point til de tre første over stregen efter 3 omgange foruden ét enkelt point for hver runde, der gennemføres.

Datoer fremgår af kalenderen så snart, de er fastlagte.

Criterium Gammelsø

I 2019 afviklede vi for første gang den afsluttende etape Criterium Gammelsø, hvor vi lukker Gammelsø ved Odense Havn ned og kører én times ræs. Løbet tilsigter et moderne løbsformat, der kan sætte Odense på dagsorden i det format, at der tiltrækkes ryttere såvel som partnere fra hele landet til at bakke op om arrangementet.

Første udgave blev vundet af Odenses egen dreng, Niels Rasmussen, i et hæsblæsende cykelløb, hvor Simon Bak og Ian Millennium fra Design Cykler og Cykling Odense såvel som Morten Larsen og Rasmus Hammer fra Hasenjagd Puncheur gav Niels kamp til stregen.

Dato for løbet fremgår af kalenderen og vil blive offentliggjort, når den er fastlagt.

The Muddy Cup

Hen over de kolde måneder – oktober 2019 til og med marts 2020 – inviterer vi til vores turnering – The Muddy Cup – hvor vi udmåler cykler, watt-tal og tester formen hen over vinteren. Vi kører som udgangspunkt på udvalgte søndage og så vidt muligt hver 2. søndag.

I fælles flok triller vi ud til en rundstrækning, hvor vi vil åbne op for gassen og sætte cykelløbet frit. Antallet af omgange er bestemt alt efter om man er Gruppo (3 omgange) eller Gruppetto (2 omgange), hvilket man selv beslutter på dagen, når man har haft en seriøs snak med sine ben.

Eneste krav for at deltage er, at du kører med en cykelhjelm, opfører dig anstændigt på en cykel, i trafikken og kører på en voldsomt fed cykel: om det er MTB, CX eller Gravel er vi fløjtene ligeglade med. Men forvent at der bliver kørt på cykel, som blev du berøvet på højlys dag, hvorfor det ene kan være bedre end det andet.

© 2021 Storms Cycling Club